Godnatt från datorn!

Nu ska jag blogga lite från datorn, eftersom alla inlägg idag hittills bara har varit från min iphone.
Jag ska faktiskt lägga mig snart, och hoppas på en god natts sömn, hehe. Vi får väl se hur det går. Men efter föregående natts dåliga sömn tror jag nästan att jag iallafall kommer sova helt okej denna natten, hoppas jag slipper drömma något dock.. Orkar inte fler känslor, men snart kommer hela jag förhoppningsvis bli imun mot alla sorters känslor som sorg, kärlek, ledsamhet osv..

 
 
SJUKT TRÖTT PÅ ALLT, haha. Och jag vet att jag är en mes och en tönt och whatever, sluta läsa min blogg om det stör dig, haha.
 
GODNAATT FFS!

Träning - Chips - björnbröder

Tjaa!
Jag tränade tidigare idag, körde typ bara mage. Sjukt skönt att ha det gjort, haha.
Men nu fyller jag ut allt som jag brände bort med chips.. Busigt. Men det är faktiskt fredag, så det är okej.
Så ja.. Jag sitter med min bror i soffan och kollar på Björnbröder. Mysigt!

Bild jag tog innan träningen..


Trött häst

Nu har jag precis ridit och mockat och lite sådant.
Nu har jag bara en uppgift kvar och sedan ska det tränas! Min mage behöver lite värk känner jag, haha.


Ingen ork, ingen lust

Har sovit jättedåligt inatt.. Allt är förstört och jag sjunker typ ner i hålet som jag var i förr.. Känns som att jag bara kommer gå runt som en zombie igen, bara vara i allt typ.
Men det kanske är tröttheten som talar.
Jag har fått fullt ansvar för Sunny, och det känns skönt, för då styr jag hur allt ska vara och jag får bestämma tider och sådant.
Jag gillar inte livet just nu...


Moi y el peddobear

Blandning av lite franska, spanska och engelska där i rubriken, höhö.

Nu ligger jag i min säng och är som vanligt trött på allt och alla och orkar inget.. Hoppas att jag sover gott inatt iallafall.
Imorgon ska jag träna och kanske även slänga upp lite bilder på mig när jag gör mina grejer som jag alltid tjatar om. Ska nog köra typ mycket mage, och sedan bara lite allt möjligt.

Men ja.. GODNATT nu, och sov gott!


Huvudvärk

Jag har sjukt bultande huvudvärk, och jag har ingen aning om varför.. Kanske inte har druckit tillräckligt eller något.
Idag har jag jobbat ute på gården och så, och jag är ganska trött typ.

Orkar inte skriva mer, så tjaa..

Nu kollar jag på The Last Song btw. Tips till alla uttråkade tonåringar som vill ha något bra att titta på!


Jag suger!

Jag är nog den sämsta bloggaren, eller bloggerskan kanske man säger..?, som finns. Haha, fin ihopsättning av skiljetecken där..Men ni får leva med det, mina kära läsare.
Idag tränade jag ben och armar som en dåre, haha, så mina ben är döda nu och jag kan inte gå ordentligt typ. Jag SKAA lägga upp bilder på mina favoritövningar, haha, standard, men ja.. Jag har lite fullt upp just nu så hinner inte riktigt med bloggandet. Sorgligt att jag faktiskt bloggade mer när jag gick i skolan än nu när jag är hemma, men ja.
 
Nu ska jag snart lägga ner datorn och försöka sova, ska bara ta mina tablett, borsta tänderna och fixa min dagliga ansiktsmask och sedan fixa lite mer, sedan är jag redo. SPÄCKAT SCHEMA! Kanske inte.. Men ja.
 
Asså anledningen till alla gulliga animerade bilder på nallar och sådant är att de är så.. ångestfria på något sätt. Barndomen är liksom ångestfri (oftast) och särskilt alla Nalle Puh, Snurre Sprätt och de programmen och filmerna man såg på när man var liten. Det kan liksom vara ett litet kryphål ut från verkligheten och så.
 
DAGENS MOTIVATION. Det var detta jag pushade mig själv med när jag var ute och joggade och sedan tränade idag.
 
GODNATT nu.. Ska försöka uppdatera bloggen mer imorgon.

DUKTIG

Tja!
Nu är jag sjukt duktig och ska fixa med tvätten och så.  Hihi. Sedan ska jag göra en MAAASSA annat och så, så det är en skön dag helt enkelt. Livet rullar på i ett par bekväma hjulspår och jag hänger med. Segt bara att man får riktiga deppattacker vissa dagar och bara vill lägga sig ner och försvinna ett tag liksom, men det är så det är just nu. Det blir väl bättre!
 

BAD UPDATE

Sjukt dålig uppdatering och besökarantalet minskar..
Nu sitter jag i min säng och mår lika platt och dött som vanligt, lite dödare kanske..
En av våra hästar har precis åkt, och jag vet inte riktigt hur det känns. Skönt att slippa mocka, segt för att jag inte kan rida idag eftersom Sunny är helt upphetsad och ledsen..
 
 
FIN OCH KREATIV BILD OSV. Jag är så bra på att posa.....
 
Är sjukt trött idag, för jag var uppe rätt sent inatt eftersom jag sov hos Ellen. Men det var mysigt där, och vi hade jättekul! Segt att vakna imorse bara, haha.

Datorn kidnappad - NU träning!

Tja!
Min dator blev kidnappad av mina föräldrar igår, därav den dåliga uppdateringen. Den kommer nu bli kidnappad varje kväll klockan 21..
Nu ska jag faktiskt träna! Vill köra slut på mig själv, men är dock inte alls motiverad idag. Men nu kör vi ändå, så får vi se hur det går.
Ska snaart lägga upp bilder på när jag gör mina favoritövningar!
 
 
 
 

Förlååt!

Ingen uppdatering igår, FÖRLÅÅT!
Men det hände en massa kaos i mitt lilla liv igår, och vissa väldigt betydelsefulla människor i mitt liv sade mycket sårande saker..
 
Allt är helt galet och sjukt och cp i mitt huvud just nu, och ingen kan hjälpa mig.. Jag säger inte att det är synd om mig själv eller någonting sådant, men det suger ju lite att vara i mitt tillstånd just nu.
Jag vill inte gå upp, för jag vill inte gå fram till min dörr, trycka ner handtaget och lämna mitt rum, nej, nej, nej.
 
Gullig morgonbild osv.

 
Men jaa.. Nu har jag inget mer att tillägga. Ska försöka blogg mer idag än jag gjorde igår.
 
HEJDÅ.

Nagelfixande

Nu har jag suttit i typ 1 och en halv / 2 timmar och fixat med mina naglar. Jag är ganska nöjd, fast de påminner mig om typ choklad, så jag blir sjukt sugen på choklad när jag ser dem! Men de blev ändå fina, tycker jag.
 
 
Jaa.. Men nu sitter jag iallafall här i min säng, med min lilla röda tomteluveliknande mössa och känner mig trött och tråkig och chokladsugen. Ska nog ta och hämta mina chips och börja kolla på Dexter!
CIAO!

Julgran, höhö!

Idag har jag sprungit runt med mitt grönblåa hår och en röd mössa på mig typ hela dagen, sedan efter min dusch och mitt träningspass iallafall.
Snart ska jag springa ut och ge hästarna lite hö, och sedan ska jag väl bara chilla typ. Känner att jag gärna vill ha lite egen Emma-tid nu, och kanske kolla på någon film. Ska börja kolla på Dexter-serien också, för den ska tydligen vara sjukt spännande.
 
JULGRAN
 
 
Haha, det är lite julgransvarning på det faktiskt, för mitt hår är grönt som en gran, och min mössa är som en julgranskula liksom. Gulligt..

Godermorgon

Godmorgon på er!
Inatt har jag sovit typ lite mer än sju timmar, skönt!
Nu ska jag typ (om jag inte får någon annan uppgift) först träna och sedan duscha. Måste nämligen försöka få bort all lös färg som jag har i håret. Hoppas inte att all färg går ur bara, haha.
 
 
Ja, men nu får vi höras lite senare, för jag vill upp ur min säng nu faktiskt. Så..
HEJDÅ!

Godisnattis

 
 
 
 
 
 
 
 

Färgat och förstört..

Tja!
Nu är håret färdigt, och jag var asnöjd.. Sedan visade jag det för familjen, och då kom kommentarer. Det svider så jävla mycket. Varför kan de inte bara ljuga istället? En liten vit lögn hade väl fan inte skadat mer än en hård, kritisk kommentar? Jag mår för dåligt för att orka ta denna skiten. FUCK THIS SHIT!
 
 
 
 
Det ser grönare ut på bild än i verkligheten.. Men det spelar ingen roll.
 
Inget spelar egentligen någon roll

Hårfärgning

Tjaa!
Nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska bli turkost, haha. Gulligt!
Hoppas färgningen funkar dock, för den blev lite vattnig, men det blir säkert bra.
Om allt går som det ska så ska jag ha två turkosa slingor i håret om någon timme. Hihi, jag är faktiskt nästan lite förväntansfull.. Det ska liksom bli kul att veta om det fungerar och isåfall kommer jag ju kunna använda denna metoden på mitt hår flera gånger.
 

Mina fingrar blev dock lite grönblå, men förhoppningsvis är det värt det.

FUCK RUBRIKER!

Nu har jag kommit hem från Ica. Tjänade 131 spänn på burkarna och flaskorna som jag pantade, så det var faktiskt värt den lilla promenaden. Det var dock lite jobbigt att vara bland en massa människor (inte en massa, men några stycken), men jag överlevde!
 
 
Mitt hår är fortfarande fuktigt, för jag hann inte föna det innan jag stack ut och pantade, så jag satte bara upp det.
Ikväll ska jag försöka färga en slinga i mitt hår. Antingen blå, röd, lila eller grön. Jag är ganska inne på blå, men lila skulle också vara lite snyggt sådär.

Yeehaa cowboy!

Nu har jag fått på mig jeans och tröja, och även mina sköna chaps. Nu ska jag nämligen ut och rykta och hoppa upp på min lilla pålle. Känner verkligen för ett ridpass, trots det tråkiga, mulna vädret..
Har redan gjort en liten uppgift som ska få mig att känna mig duktig, och ska ju iväg och panta burkar och flaskor sedan, så då har jag gjort lite bra saker också!

 
 
'
Höhöh. Mitt ansikte är tyvärr fullt med sår från finnar idag, så det blir ingen ansiktsbild för jag är för lat för att redigera. Men på bilderna ovan har jag på mig min lilla ridoutfit. Brukar dock ha jacka och hoodie också, man vill ju inte frysa liksom.

Schemaläggning

Tja tja!
Nej, men tja. Idag har jag ingen aning om vad som ska göras. Är ju sjukskriven från skolan ett tag eftersom jag psykiskt inte klarar av att gå dit..
Det jag vill göra idag är att träna, duscha och så vill jag iväg och panta burkar. Haha, jag får för mig att jag liksom gör något bra för miljön då, plus att jag alltid tjänar typ minst 80 spänn varje gång jag pantar våra burkar, haha, så det är värt liksom.
Men vi får se vad mamma har planerat för mig.

Nu ska jag käka frukost och sedan blir det planering och schemaläggning för idag som gäller!

Tvåsidig typ..?

Godkväll mina vänner.
Ikväll ska jag testa nya tabletter. Alltid lika spännande, höhö. Nej, men ikväll blir det någon tablett med johannesört i. SPÄNNANDE...
Jag är väldigt typ.. tvåsidig. Finns det ett sådant ord? Jaja, jag är ganska tvåsidig av mig. Jag visar alltid min glada, trevliga, "må bra"-sida för folk, för det känns ju bara onödigt att gå runt och deppa ner andra liksom. Men sedan, så fort ingen ser mig, så går jag in i min ledsna, mörka, äkta bubbla liksom, och det suger! För då känner man ju att när folk typ berömmer en så berömmer de bara en person man låtsas vara, och en till grej är att ingen någonsin känner en, inte på riktigt liksom. Men det känns ändå bäst så!
 
What I show you...
 
How I really feel..
 
Nej, det var ingen seriös bild, men spela roll!

Nu ska jag försöka somna.

GODNATT!

Lekte fotograf - ridit

 
Ja, ikväll har jag suttit i min säng och bara chillat efter mitt ridpass. Har kollat på The shining, en gammal klassisk skräckfilm som egentligen inte alls är läskig, men ändå bra att kolla lite på sådär. Sedan har jag kollat igenom mina bilder och hitta bl.a. den som jag lade in över texten, haha. Så jag ändrade kontrasten på den lite och så, och nu ska den slängas upp här på bloggen.
 
Hittade även en passande teenager post-bild som jag tänkte dela med mig av.
Och detta är i nuläget en av mina absoluta favoritlåtar..
 

Jahaja

Nu har jag precis kommit hem från ett möte och ätit lite lunch. Spagettioch köttfärssås, smarrigt.
På mötet fick jag veta en hel del. Ska även på ett möte nästa vecka om samma sak, allt för att lösa deppigheten som förföljer mig hela tiden. Hoppas att det är över snart!
 
Idag är allt jag vill att rida. Jag vill bara byta om, ta på mig bootsen och gå ut och pilla med min häst och sedan sitta upp. Bara sitta där på hästryggen och känna att jag har kontroll och att det är jag som bestämmer, för det mesta annat i livet är det inte jag som styr överhuvudtaget.
Här kommer lite inspirerande westernbilder:
 
 
 
Hihi, detta är Sunny, hästen jag rider!
 

Nej

Nej tack till pastellfärger i håret asså. Läste om det, och det är inte alls bra för håret, och mitt hår är redan tillräckligt slitet som det är.
Idag är btw en riktig, äkta må skit dag.. Jag vill inte gå och lägga mig, och det är för att jag absolut inte vill vakna imorgon. Jag orkar ingenting just nu. Vill bara typ somna, men slippa vakna imorgon liksom, haha, fan vad emo. Men ja..

Men detta blir ändå mitt godnattinlägg, för jag orkar inte skriva mer och så, så godnatt, sov sött!
 
Fin bild!

Men GODNATT nu!

Pastellhår?

 
 
 
 
Hej!
Nyligen fick jag veta att man kan slinga håret med hjälp av pastellfärger. Man sprayar alltså vatten på håret först, och sedan tar man pastellkritan och drar över håret några gånger och sedan låter man det torka. Det ska tydligen fungera, fast det håller bara i någon dag, men ändå. Jag tycker att det verkar som en kul idé och ska faktiskt ta mig in till stan och köpa pastellkritor nu, eller snart iallafall.
 
 
 
Coolt om det fungerar!

Ben och rumpa

Nu har jag precis kört ett riktigt hårt pass. Gjorde många ben- och rumpövningar och lite armar också, eller ganska mycket armar. Så mina armar är typ som spagetti och mina ben också, sjukt nice!
Nu ska jag gå och äta någon god frukost och sedan tänkte jag överraska mina föräldrar och städa lite i huset, hihi.
 
 
Gillar mitt nya träningslinne btw, mycket bekvämligt, haha.

Morgonträning!

TJENARE!
Nu ska jag gå upp ur min säng och klä på mig träningskläderna och tvinga mig ut på en joggingrunda och sedan träna lite innan jag äter en stor frukost.
Det känns alltid bra när man har tränat på morgonen, men problemet är att man blir så himla trött i musklerma och inte örkar röra sig, haha, men det är bara att kämpa.
 
 
Ja, med detta skrivet så drar jag ut och joggar. Tjaråå!

Jag hatar rubriker!

 
Trött på mänskligheten nu. Fuck detta, jag går och lägger mig.
 
GODNATT!

Inköp från Gekås!

Jaa, detta är då dagens inköp:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag köpte den vita tröjan som jag har på mig på de sista bilderna också, bara så att ni vet eftersom ni undrar, höhö.
 
Kramis på er nu,  nu ska jag softa lite, hejdåå!

Hemma

Hej hej!
Nu är jag hemma igen. Fått köpt lite gosiga tröjor, två iphoneskal, en parfym och en massa mer. Sjukt skönt att bara komma hem nu.
Ska nog ut och rida snart, men jag kom hem senare än väntat så jag kanske inte hinner rida innan det blir helt kolsvart, och mörker gillar vi inte..
Just i detta ögonblick sitter jag faktiskt i min säng med mina gula, fula hörlurar på skallen och lyssnar på Green Day och så. Mysigt.
 

GEKÅS

Tjabba, tjena, hallåå!!
Nej, men hej.
Idag ska jag till Gekås med Ellen och Vickan (Viktor). Ska egentligen inte köpa något, men det blir antagligen något litet inköp, det blir det ju alltid.
Jag har inte träffat dem på hur länge som helst (Någon månad typ, haha) så det ska faktiskt bli jättemysigt att äntligen få träffa dem!
 
 
 
 
Hihi. Leker flygekorre med min sköna tröja.
Haha, kolla min spegelbild. Lite fult där ja, men jaa.. Detta är min look idag.
Jag gör ett tidsinställt inlägg också, så att jag inte får dåligt samvete över den dåliga uppdateringen.

Rubrikkkk

Hejsan!
Jag har faktiskt inte orkat ladda upp bilderna från min lilla tur ute på hästen idag, och det ledde till att det inte blev något mer inlägg alls, hehe.
Jag mår inte bra, så för mig blir det ingen skola imorgon. Vi får se hur det kommer bli med allt typ, hehe. Hoppas att jag frisknar till snart, för jag börjar verkligen tröttna på detta!
Har tyvärr inte så mycket mer att dela med mig av, men jag skriver imorgon, så...

Träningsmorgon

Hej hej!
Nu har jag ätit min frukost och precis målat på ett till lager på mina naglar. Kör på mitt favoritnagellack, vinrött med små, små glitterbitar i typ.
Imorse körde jag ett träningspass, fokuserade mest på magen och armarna, hihi. Skönt. Sedan ska jag rida också, så detta kommer bli en riktigt skön dag tror jag. Ska göra färdigt svenskan också, och plugga lite historia. Och läsa engelska... Usch, nu kom lite skolångest, hehe.
 
 
 
 
 
 
Jaa, det var mina träningsbilder. Finfint! Nu måste mina naglar bara torka så att jag kan gå ut till hästarna. Inte särskilt genomtänkt att måla dem nu kanske...
Jag ska bara bjuda på två fina bilder på min mami från igårkväll. Jag fixade ju hennes hår.
 
 
 
Nu ska jag kolla lite tv.
HEJDÅ!!

Good night!


Avril Lavigne

Hej!
Min nya kärlek är Avril Lavigne. Hon är så sjukt söt och cool och hon har faktiskt riktigt bra låtar.
 
 
Men ja.. Nu har jag iallafall varit ute och ridit. Mår alltid bra efter ett pass på min lilla pålle. Hon var ganska stel i början och spände sig och sänkte ryggen och så, men i slutet gick hon riktigt bra så nu är jag riktigt nöjd.
Tränade lite innan ridningen också, så jag känner mig riktigt stolt över mgi själv nu, haha.
 
Vill bara lägga till i detta inlägget, om någon har missat varför man tränar även om man är smal. Många som jag känner säger typ "Men du är ju smal, du behöver inte träna!", men grejen är att jag tränar ju inte för att bli smal, utan för att få den fina mage som jag vill ha, alltså en vältränad mage och inte bara en platt liksom. Jag vill även ha en bra kondition och så. Och alla kroppsdelar ser faktiskt mycket bättre ut om de ligger muskler i grunden (tycker jag iallafall). Så ja, det är typ därför jag tränar. Och såklart för att min kropp ska må bra!

Mina favoritövningar! (VARNING för googlepics)

Nu tänkte jag tipsa er om några roliga och lätta övningar som man kan göra när man tränar hemma. Detta är mina favoritövningar, och det är nog mest för att de ger mig träningsvärk, och jag är typ beroende av den typen av smärta just nu. Så sjukt skönt att gå upp på morgonen och knappt kunna gå för att man har ont i hela kroppen! Då känner man att man verkligen har tränat liksom, och det är väl det man vill uppnå?
 
 
1. Plankan. Jag brukar stå i typ 40 x 2 sekunder, för jag är sjukt svag just nu och så, men jag är nöjd med 40 sek. för det är en förbättring på mina förra 30 sek.
2. Höhö, jag vet inte vad denna övningen kallas, men jag brukar göra den typ 1 min x 3 eller något sådant, den är sjukt jobbig för ryggen och rumpan.
3. Vet inte vad denna kallas heller, men den nästan svider i rumpmusklerna, så sjukt skön, haha.
 
Sedan har jag några hantelövningar och så också, men hittade ingen bra bild på google. Kanske får ta bild på mig själv när jag tränar eller något, haha.
 

Trött!

Jag somnade typ fem/halv sex igår, och så vaknade jag vid tolv.
Sjukt trött, haha.
 
 
 

Mitt hår var skumt som fan idag så jag satte upp det lite sådär, hihi.

Usch, vill bara sova!

Nu vill jag bara sova, men jag lyckas inte..
Men ska lägga ner datorn igen, så detta blir godnattinlägget. Hoppas ni sover gott osv.
 
 
 
 
 
GODNATT!

Fredagsmys!

Ikväll är det fredagsmys för min del.
Tränade ju förut, och det hör väl inte riktigt ihop med chips och choklad, men spela roll.
Nu sitter jag med mina småsyskon och äter pringles och Marabou helnöt. Smarrigt. Tillsammans sitter vi här och smaskar och kollar på Kronjuvelerna. Så sjukt bra film!
 
 
 
 
Haha, jag tror jag har en liten crush på Björn Gustafsson. Han är så himla söt, hihi!

Bara för att jag älskar blonda killar, haha. Tur att man bor i Sverige då, haha. Dock finnns det inte särskilt många blonda kvar i vårt land, förutom i typ Stockholm. Får väl flytta dit när jag blir äldre.
 
KALLA MIG INTE RASIST! Jag gillar bara blonda killar, det är allt jag säger.

Training inspiration

 
 
 
 
 
 
 
Lite random utplacerade bilder, men med denna ispiration ska jag nu tvinga mig ut och jogga, drar med mig min syster också, hihi.
 
 

Mihihi, yes!

Helt sjukt ju! Jag vaknade nu! Alldeles nyss! Helt otroligt faktiskt. Och sjukt skönt. Äntligen fick jag sova ut, det behöver jag, behöver egentligen fortsätta sova flera dygn för att få igen den sömn som jag inte fått de senaste... veckorna?
Jag är dock ändå trött, men det brukar ju vara så det funkar, och jag var ju ändå vaken till typ 2, halv 3 kanske..? Hade svårt att finna ro liksom.
 
Idag ska jag köra grävmaskin, och jag hör utanför min dörr att hela min familj är hemma, jävla skolkare. Det är nog antagligen för att mina småsyskon började bråka med mamma eftersom jag är sjukskriven idag och så vill de också vara hemma och ja..
 
Jag tänker inte vara med på bild nu på morgonen så ni får lite fina bilder från igår.
'
 
 

Höhö, jag gillar mitt hål i örat, därav denna bild.

Nöjd - Godnatt

Hejsan!
Nu är jag nöjd med mina naglar, och jag mår bra efter ett avsnitt The Vampire Diaries. Dock springer råttorna runt som galningar (tror inte att de funnit sig i att bo i mitt rum istället för min brors) i sin bur och det låter och stör mig när jag försöker finna lugn och ro för att kunna sova..
Imorgon ska jag vara hemma också, och mamma ska lära mig att köra grävmaskin.
 
Mhihi, unnade mig lite nutella för någon timme sedan, smarrigt, haha.
 
Jaa, men nu ska jag lägga ner datorn och försöka slumra in, så..
 
GODNATT!

Hoppa av..?

Usch.. Nu kommer kvällsångesten krypande i takt med mammas prat om gymnasiet. Känner bara för att hoppa av! Leva sådana dagar som idag.. Bara jobba på gården och låta livet gå ett tag, vänta på bättre tider och läka och växa upp.
Gymnasiet känns dock så mycket viktigare än grundskolan, även om det faktiskt bara är i grundskolan som man har skolplikt, men det är kanske just därför..? Eftersom jag har valt att gå det gymnasiet jag går på och läsa på den linjen som jag läser på så är det liksom min skyldighet att vara bra, annars är jag typ bara där i onödan.. Det är ju inte direkt någon som tvingar mig? Förutom jag själv.. Och jag är en ganska hård pushare, som inte accepterar ett nej men inte heller ett dåligt betyg.
 
 
Min mamma sade en del smarta saker. Hennes åsikt är att antingen går jag i skolan och får bra betyg och sköter det och är villig att lägga ner tid på det, eller så skiter jag i det och börjar nästa år eller något..
Men jag tycker att det beslutet känns så stort. Hela min livssituation är helt fucked up atm så jag känner att jag egentligen bara vill fortsätta som jag gör, dvs. att jag får C/D i betyg på proven och försöker att inte stressa upp mig, men samtidigt så mår jag ju dåligt av att jag inte tycker att ett C eller ett D är bra, för det är det ju inte! B och A är bra betyg.. Så när jag får ett C tycker jag att jag själv är dålig och det känns ju inte bra, för då trycker jag ner mitt självförtroende lite till för varje prov jag gör.
 
 
Jag blir helt galen på detta.. Usch! Vill bara kasta undan hela skiten och fortsätta mitt liv utan skolan. Då kanske jag skulle orka gå ut och fika med kompisar eller bara gå ut överhuvudtaget utan att må dåligt. Just nu fejkar jag de flesta känslorna som jag visar för folk just nu.
 
 
Haha, bara så ni vet, så tänker jag att ingen egentligen läser min blogg så jag behöver inte låtsas vara värsta fina, perfekta flickan, utan jag kan skriva av mig här. Jobbigt om någon jag känner faktiskt läser, haha, men det löser sig.
 
Förutom denna jobbiga ångesten (tror att det är ångest, vet inte.. Men vi döper det till ångest, haha) som tagit sig igenom mitt lilla problemfria skal som jag nästan lyckats hålla mig i idag, så har min kväll varit okej! Jag och min bror skurade rent råttburen och nu har de fått flytta in i mitt rum igen, skönt. Så nu kommer jag inte vara så ensam på de sömnlösa nätterna mer.
 
GAMMAL BILD PÅ DEM
 
Ja, detta var ju en fin liten text. Och fina bilder, haha!

Hoppa av..?

 

Alltid!

Det är alltid såhär:
Jag loggar in på min blogg, och skriver typ 3 eller 4 inlägg en dag, och då sjunker av någon anledning alltid min statistik, och så nästa dag så kanske jag bara lägger in typ 1 inlägg, och DÅ höjs statistiken med typ 10 pers.. ALLTID! Så det där tjafset om att man får fler besökare ju mer man bloggar är bara bullshit, haha! Nej, men seriöst! Varför kollar ni alltid in min blogg under dagarna som jag inte bloggar mycket?
 
Men okej, det var ju en tråkig inledning, haha. Men nu sitter jag iallafall och tycker lite synd om mig själv för att jag har två saker som jag bordeha gjort färdig för skolan och så är de inte färdiga..
 Men förutom det så mår jag faktiskt bra! Ska gå med i en dagens blogg-tävling och hoppas på lite fler besökare. Måste dock öka uppdateringen då, hehe.
Hoppas verkligen att vi får köpa hästen som vi var och provred, för den var  riktigt rolig att rida!
 
 

TUNGT

Idag är det riktigt tungt att komma upp faktiskt.
Drömde en sjukt bra dröm om, aa, något, och nu känns det inte så lockande att gå upp och möta vardagslivet..
Huvudet bultar typ, och mina muskler är döda utan att jag har ansträngt dem.. Dessutom så känns det som vanligt som att jag kommer börja lipa som en jävla mes när som helst..
Men iallafall! Idag ska jag vara hemma med mamma, och hon ska försöka läka mig med sina helande krafter typ.. Eller nej, men jag ska iallafall få jobba ute antar jag, och det vill jag verkligen inte, för jag känner mig helt pressad om jag har uppgifter att göra och så, och jag orkar absolut inte göra någonting..
 
 
Bilderna är tagna för några dagar sedan, för jag blev extremt dålig på bild idag..
Jag är hungrig och mår illa just nu också.. Och så måste jag kissa.
 
 
Jaa, intressant uppdatering va?
Nej, men ändå, nu ska jag dra iväg och använda min kropp. Hoppas att det blir en hyfsat ångestfri och bra dag.
HEJDÅ!

Hemma - Kattgos - BLÖH

Nu sitter jag hemma. Mamma kom och hämtade mig i skolan för jag mår verkligen skit idag och så, så jag kunde verkligen inte sitta där och låtsas vara glad och försöka fokusera. Men jag fick iallafall gjort matteprovet och det gick inte bra! Fast kanske är det bara så att jag sätter för höga krav på mig själv.
Jag sitter iallafall i soffan nu och ska snart ta mig ut och rida, men först måste jag försöka få bort en viss tjockis som ligger på min mage, heheh.
 
 
Jag bytte kläder när jag kom hem också, haha. Orkar verkligen inte ha riktiga byxor på mig.
Men nu måste jag snabba mig ut och rida, för medryttaren har kommit! Hejdåå!

Gödörmörgön!

Tja! Jag har faktiskt sovit inatt, typ seriöst 5/6 timmar. Sjukt skönt ju!
Idag  känner jag mig lite jättestressad eftersom jag har matteprov och jag har absolut ingen aning om vart jag ska befinna mig när det ska vara.. Men bortsett från det mår jag ganska bra, och jag är snabbare idag än vad jag brukar vara.
Nu ska jag springa och hitta på något gott till frukost och sedan ska jag till skolan.
 
 
 
 
Jag vet, jag har en fuldag idag, men det får vara acceptabelt!
Jeansen är från gina och tröjan vet jag inte för den fick jag av min lilla mami.

Ojsan

Jag har kommit på mig själv med att nästan bara lägga upp webkamerabilder, och det är inte acceptabelt egentligen. Men grejen är att jag verkligen inte orkar släpa fram min kamera för att ta någon random bild, ladda upp den och sedan hålla på och redigera och fixa bara för att. Så ja, jag lägger upp "riktiga" bilder när det händer något viktigt.
 
Har precis tränat, så nu ska jag gå och ta en dusch och sedan ska jag lägga mig och sova.
Ska ta en ångestdämpande tablett ikväll också, mest för att se om det fungerar och för att jag känner att det verkligen är värt det.
HEJDÅ!

Mhihi, mat!

Jag gillar mat! Extra mycket när jag är hungrig. Dock äter jag inte alls ofta nu när det är skola eftersom jag ofta inte hinner med att äta frukost, och skolmaten är ofta äcklig..
Men just nu sitter jag iallafall och äter ostfrallor och dricker apelsinjuice, smarrigt!
Och imorse fick jag nystekta pannkakor och saft av min söta mami som även skjutsade mig till skolan för att jag hade rört till det med schemat och trodde att jag började senare än jag gjorde, haha.
Här är en liten gullig bild på mig och min bil-frukost.
 
Bjuder även på en finfin bild på en ostfralla, snodde den från google, haha.
Idag ska jag faktiskt plugga och kanske träna, beror på om jag hinner.

Horrible night!

Min natt har sugit riktigt hårt, men jag hoppas att jag snart kommer få mina sömntabletter så att jag kanske får lite riktig sömn!
Nu står min mamma i köket och gör pannkakor till mig, så gott! Själv har jag precis klätt på mig.
 
TOPP: Från någonstans // BYXOR: Från Gina Tricot // RINGAR: Några random typ
 

Jag är sjukt trött, men det kanske ni ser på bilden. Inte särskilt bra outfit-bild heller, men den får duga.
Idag kanske vi ska och provrida den hästen som vi red igår, mest för att få testa den med westernsadel och westernträns, som vi ju kommer använda på den. Men iallafall, om vi inte åker och provrider så kommer jag rida hemma OCH, hör och häpna, jag kommer köra ett litet träningspass efteråt. Jag försöker verkligen trötta ut min kropp fysiskt så att jag ska kunna somna och orka mer psykiskt.
 
HEJDÅ!!
 

Som bilden säger..


Sorry!

Sjukt dålig uppdatering idag, men hann inte slänga in något inlägg imorse och sedan har jag varit i skolan och sedan åkte jag och mamma och provred en häst. Hästen var sjukt olydig och så, men jag gillar den ändå av någon anledning, farten kanske.
Men nu ska jag koppla av med lite plockande på gitarren så hej sålänge!
 
 
 
HEJDÅ!

Allmänt kär?

Just nu sitter jag på min säng, och jag känner mig bara lite sådär allmänt kär i allt. Jag vill ha någon älskling, som faktiskt kommer vara kär i mig tillbaks, för det är ganska ovanligt just nu.
Jag syftar inte längre på någon speciell preson när jag skriver så!
Har iallafall precis duschat, så nu sitter jag på min säng och lyssnar på lite Avril Lavigne och mår bra. Funderar på att skaffa en söt liten rosa slinga i mitt tråkiga, blonda hår.
 
 
Ska bjuda på  lite söta bilder från när jag var hos Ellen nu, bara för att jag är så snäll ikväll!
 
 
 
 
 
 
Och ja, bilderna är oredigerade och jag behöver plocka mina ögonbryn, tackar som frågar.
 
Detta blir mitt godnatt-inlägg, så GODNATT!

Inspirationsbilder

Jag är riktigt trött.. Men jag får inte råka slumra till för då kommer jag aldrig somna inatt.
Mamma är och köper chips och cola till mig. Hihi, hon tar lite extra hand om mig idag, och det behövs absolut.
 
Nu har jag återigen suttit och google och kollat efter lite livsinspiration, och jag hittade dessa.
 
 
 
 
 

Bakis..?

Usch. Idag mår jag riktigt vidrigt! Det enda som är bra med idag är ju typ att jag har träningsvärk överallt. Men annars suger läget. Jag har ont i huvudet, mår illa och har ont i magen och ryggen. Sov sjukt dåligt inatt också.
Mår dåligt över mina ögonbryn idag också, måste plocka dem innan skolan, och det orkar jag inte.
 Och inte heller orkar jag plugga, som jag sagt hela helgen att jag SKA göra.
 
 
 
Usch... Men förhoppningsvis blir det bättre imorgon eller något.
Jag har precis målat mina naglar också, de är jättefina!
 
HEJDÅ nu.

Trötta muskler!

Nu har jag precis kört det hårdaste passet jag någonsin gjort typ, och hårdare kommer det bli sedan i framtiden!
Mina muskler känns som typ spagetti nu, och det är så jävla skönt. Kommer må toppen imorgon, och vill redan köra igång med ett till pass, så det blir nog ungefär samma pass som idag imorgon också.
Idag tänkte jag bara köra mage och rumpa, men sedan kändes det så himla skönt när jag väl hade kommit igång, så jag körde på med bröst och armar också, så himla underbart! Inget ska få komma i min väg påväg till den perfekta kroppen och livsstilen nu, inte ens jag själv!
 
Nu ska jag dra och duscha, så hejdå sålänge.
 
 
Tänkte förresten börja slänga in lite bilder på rörelserna jag gör när jag tränar lite längre fram i framtiden, just nu är jag så otränad så att jag knappt  själv vet vad jag egentligen gör, haha. Men i framtiden som sagt.

Motion

Nu har jag precis kommit in från stallet. Känns skönt att ha fått rida av mig lite, men jag funderar ändå på om jag ska gå ut och jogga lite och sätta igång med min träning igen så att jag kanske kan sova inatt. Jo, jag ska nog göra det, det är värt det! Och dessutom så känner jag mig ju mycket bättre och säkrare med min kropp när jag har tränat, för det höjer självförtroendet faktiskt, eller så är det självkänslan som höjs, men spela roll. Sedan, när min kropp är död, ska jag duscha riktigt länge i lite extra varmt vatten (även om det är dåligt för håret) och blir riktigt ren och fin och fräsch och nöjd med livet, och sedan ska jag slå mig ner och läsa lite i min bok till engelskan och räkna lite matte.. Har ju matteprov på måndag.
 
Nu tänkte jag bara visa lite bilder på hästarna som vi har. De är inte våra, utan vi rider dem åt Katrin Gunnarsson.
http://www.ostran.se/var/ostran/storage/images/oestran/nyheter/kalmar/laer_ut_indianernas_haestkunskap/s50521_1_pcbqiindiancliak_jpg/756228-1-swe-SE/s50521_1_pcbqiindiancliak_jpg_article_large.jpg
 
Katrin är hon som är med på dessa två bilderna. Visst ser hästarna fina ut?
 
Såhär ser de ut nu:
 
Hehe, jaja, dålig redigering men vafan, det är ju finfint!
Nu ska jag byta om till träningskläder så hejdå.

Nalle Puh

Tja bloggisch. Woow, ny hälsningsfras!
Idag är jag på Nalle Puh-humör så jag bombar detta inlägget med massa nalle puh bilder! Så himla söta är de!
 
Idag måste jag tyvärr åka hem från Ellen och fixa en massa saker hemma.. Ska rida nu halv 12, sedan måste jag faktiskt plugga och så, och ja.. Det är väl typ min dag idag. Tror jag.
 
 
Hihi, Nalle Puh-gänget är så gullligt! Jag älskar Nalle Puh idag, men man mår ju liksom bra av dem. De är så ångestdämpande och så.
 
Och det bästa är att alla är lika söta! Hihi, men hejdå nu! Nu ska jag snart bli hämtad av min kära mami.

LÖRDAG FFS

Idag har jag spenderat dagen med Lindman. Direkt efter skolan så gick vi ner på stan och virrade runt och skämde ut oss inne på g-punkten, haha. Vi gick nog in där minst tre gånger och frågade massa korkade saker innan jag till slut lyckades tvinga Lindman att pierca sin navel, som hon har tjatat om att göra i mer än ett halvår. Så nu var det gjort och hon är assnygg i sin lilla navelpiercing. Själv tog jag bara ett extra hål i örat, som fortfarande gör ont btw, som jag blev jättenöjd med. Känner mig lite töntig dock, för det är ju inte direkt någon stor grej.
 
 
 
Finfint. Där satt den, så att säga, höhö.
Men nu ska jag och Ellen ha lite mys och sedan ska vi slumra in i drömmarnas värld.
GODNATT!

Mysfredag!

Godmorgon..
Jag hatar när jag har såhär tidiga mornar, men jag kan inte direkt ändra i schemat. Istället måste jag anpassa mig till tidiga mornar genom att somna i tid på kvällen, och det är där planen spricker. Somnade nog vid halv tre inatt, så jag har väl sovit tre och en halv timme typ. Har sovit typ 21 timmar om man lägger ihop allt jag har sovit denna veckan. Hoppas fan att jag kan sova ut hos Ellen i helgen, annars är jag typ dödens.. Måste plugga när jag är hos henne också!
 
Idag har jag på mig ett par svarta sånna där typ "lackade" (???) eller något, iallafall, sånna byxor och ett linne och en fet hoodie som är mammas. På fredagar ska man vara lite gosigt klädd, så att man orkar festa loss på lördagen sedan, höhö.
 
 
Otroligt söt och glad.. Vaknade typ precis så det kanske är därför jag ser så himla sur ut!
Men hejdå nu, nu ska jag försöka hitta något god frukost.
 

Beslutsångest

Har sådan sjuk beslutsångest för hur jag vill göra med.. ja.. allt just nu! Särskilt piercings. Kanske inte är redo att pierca mig imorgon trots allt! Men vill så gärna ändra mitt utseende så snart som möjligt. Snälla gud, ge mig ett tecken på hur jag ska göra!
 
 
 
Men godnatt nu, hoppas ni kan somna osv.

Heartbreaked och trött.

Godmorgon!
Usch, idag är jag sjukt trött och har sprängande huvudvärk, men jag måste ändå upp och pallra mig iväg till skolan som vanligt.
Jag saknar alla som inte saknar mig just nu, och det suger! Men det får vara så, jag tänker hålla mig i skinnet och inte flippa ur. Det blir nog bäst för alla då.
 
 
 
Men nu måste jag snabba mig och äta frukost så att jag hinner med bussen.

Hejdå!

Gosigt

Kom ut ur duschen för några timmar sedan, och har nu borstat tänderna och fixat färdigt allt sånt. Ska bara slänga in ett litet fint inlägg med lite fler bilder på MOI!!! Jag vet att ni gillar det.. Nej, men jag orkar inte ta bild på något annat just nu så ja.
 
 
 
 
 
Hihi, detta är då jag och min söta sängkamrat. Vi har ett mycket mysigt förhållande, och han finns alltid där för mig när alla andra sviker.
Imorgon börjar jag 9.40, och bussen går 8.34... Jag gillar inte skolan och dess tidiga uppgångar! Men nu ska jag iallafall lägga mig till rätta i min mysiga säng och försöka slumra in.

GODNATT!

We are never ever getting back together

Kom in från stallet för någon timme sedan, och nu har jag bara suttit och diskuterat tatueringar med min mamma och så, sjukt peppad på att tatuera mig nu, haha.
Och så jag har suttit och tagit lite egopics och redigerat dem och så eftersom det är såå roligt!
Ska duscha snart också, men bjuder på några bilder nu iallafall!
 
 
 
 
Lyssnar på uppmuntrande musik också, livet kan bli mycket bättre med lite fina låtar efter ett hårt ridpass.
Gillar mitt liv lite mer nu än vanligt, hihi.
 
Hejdå sålänge!

Utvilad och redo!

 
Godmorgon!
Jag kunde faktiskt somna tidigt igår, typ vid två. Så jag är ganska utvilad nu och så, så jag orkade sminka mig ordentligt imorse. Ångrar dock att jag inte duschade igårkväll, men jag förstår mig, jag mådde ju inte direkt så bra. Men idag kanske blir en bättre dag, och jag ska vara stark och ta på mig ett leende och gå till skolan!
Gillar mina naglar också!
Sedan när jag kommer hem hinner jag nog slänga in ett inlägg här innan jag drar och rider. Men nu måste jag faktiskt gå och äta frukost så tjaa..
 

Nails

När jag var liten var jag en sån som sög på tummen istället för att bita på naglarna.. Sedan, efter några år, så började jag bita på mina naglar när jag var nervös, och då såg mina naglar ut som skit, helt ärligt. Men nu har jag kommit ur det igen och faktiskt lyckats hålla mina naglar helt okej, fast jag vill ju fortfarande hålla de korta. Men just ikväll så känner jag för att spara ut mina naglar och börja måla dem i mörka färger till hösten.
 
Sjukt sugen på att tatuera mig också, och pierca naveln.
 
 
Nu ska jag iallafall låta mitt genomskinliga lack torka, sedan göra en ansiktsmask och borsta tänderna och sedan ska det på ett vinrött lack!
 
 
'
 
 
 
Jag tycker även att röda läppar är snyggt som fan, helt plötsligt! Har alltid varit den som hatat röda läppar, men nu börjar jag falla för det, och det är inte okej!

DUBSTEP

Usch, jag gillar inte livet när det suger..
Är så sjukt hungrig, och min mamma har gjort så sjukt god mat, men fan heller att jag tänker sitta där sålänge som min syster är där.. Fan vad jag inte gillar liiiveeet, tralalalala, det är synd om mig, höhöh. Nej, men detta suger.. Så nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på några feta dubsteplåtar och muntrar upp mig själv.
 
 

Omotiverad och ointresserad

Jag hittar verkligen ingen motivation alls till att blogga just nu.. Men ni får jättegärna komma med tips om vad jag ska blogga om!
 
Hejdå sålänge, haha..

Seg morgon!

 
Usch, gud vad trött jag är!
När jag äntligen hade somnat ordentligt, gissa vad som hände då? Min väckarklocka ringde..
FUCK LIFE! Jag gillar inte tisdagar, för jag börjar så himla tidigt!
 
Hittade min lilla söta "Godmorgon"-bild på älskade Google.
 

Good night fucked up life

Usch, nu vill jag inte vara vaken mer, hoppas jag somnar ikväll..
Det är sjukt hur dåligt jag mår just nu, och ingen kan liksom göra något. Men nu ska jag försöka sova så kanske det känns bättre imorgon.
Tänker inte vara med och simma btw...
 

Önskar att allt kändes så ljust som det kändes förr...
GODNATT!

Outfit + Kusiner

Nu sitter jag på sängen i mitt rum och deppar mig lite. Jag förstörde btw mitt liv inatt, om ni är intresserade, hehe. Guud vad deprimerande jag är idag!
Men nej, nu ska jag rycka upp mig.
Idag har jag suttit i skolan och jobbat hela dagen och sedan när jag kom hem så red jag ett hårt pass, på tom mage! Men som tur är så hade min låtsaspappa lagat tacos precis när jag var färdig där ute, och jag vräkte i mig säkert fyra stycken tacos.. Pinsamt. Men nu är jag iallafall sjukt mätt!

Nu kommer lite outfit bilder, höhö.
 
Typ tråkig standardklädsel. Linne, kofta och svarta jeans, woho!
 
 
Jag försökte även ta bilder på mig själv i min fina bikini för att vi har simning med skolan imorgon och jag tänkte klaga lite på det, men jag blev bara ful och såg sjukt tjock ut.. Så nu har jag sänkt mitt självförtroende som fan och vill absolut inte visa mig i bikini inför min klass imorgon..
 
Men istället för bilder på det ska jag visa lite fina bilder på mina kusiner som var här. Men jag orkar inte redigera alla men det kan ni leva med, heh.
 
 
 
 
 
Nu ska jag gå och duscha och raka benen och lite så, så ha det, hejdå.

Sjukt trött!

Nu är jag sjukt jättetrött. Hoppas jag somnar såhär tidigt!
Imorgon är det skola.. Kul. Eller inte.. Men jag måste iallafall dit, det är ju min plikt som elev, right? Men jag kan ju dock välja att hoppa av gymnasiet, kanske ta ett sabbatsår eller något. Men jag orkar inte, det blir bara jobbigt, för då måste jag ju skaffa ett jobb eller något under tiden, för jag kan ju inte sitta hemma hela dagarna.
Min dator är cp, så jag måste nog ta reda på vad det är för fel på den imorgon i skolan för camen fungerar inte..

Vi får se hur morgondagen blir för mig imorgon.. Idag känns det inte som att något kan bli lyckat, men vi ska inte deppa! Istället ska vi till skolan, sedan hem och köra ett stenhårt pass och sedan ska vi plugga, det låter väl bra?
 
 
 
 
 
Jag önskar att jag en dag kan säga detta..
 
 
Ja, det var ju positivt, höhöh, men ibland måste man få deppa, annars vet man inte hur skönt det är att vara glad och mår bra, right?
 
GODNATT!

Förlåt mig!

Uppdateringen har sugit riktigt hårt denna helgen, men det ska förhoppningsvis bli bättre snart, och jag kommer försöka lägga upp lite "dagens outfit"- inlägg och så..
Nu har jag precis tränat lite, men har fortfarande lite feber så det blev inte så hårt. Men ja.. Så nu sitter jag och har lite softination i min soffa och dricker light-julmust. Det gäller ju att vara nyttig, hehe..
 
Nu kommer lite bilder på det som motiverade mig idag!
 
 
 

 Min kropp är ganska död nu, inte helt, men nästan!

Dålig uppdatering - Lördag - Kusiner

Vill bara börja med att tacka er för era kommentarer! Man blir ju sjukt glad när folk går in och kommenterar och så på ens blogg.
Nu är mina kusiner här, därför kommer det vara riktigt dålig uppdatering, men det gör kanske inte så mycket..?
Men på söndag åker de hem och då ska jag ta igen allt bloggande.
Jag har liite feber fortfarande, men jag ska ändå rida idag. Kommer bli skönt att få använda min kropp. Mår dåligt nu när jag har vilat två dagar i rad.
 

Deppmorgon

Morgonen idag är riktigt jävla deppig. Jag vet inte varför, men jag känner bara inte för att göra någonting. Och trots att jag är sjukt hungrig så känner jag inte ens för att gå upp och äta frukost. Så istället ligger jag, trött och deppig, i min säng och jag vet inte, väntar på bättre tider eller något..
Men jag ska e om jag har feber idag, om inte så ska jag ta mig ut och jogga. Hade ju lite feber igår, men hoppas den har gått över för det enda jag vill göra nu är att träna. Och så måste jag städa mitt rum...
 

Fuck life, going to bed

Hej! Min kväll har varit helcp, och så försöker jag muntra upp mig själv med att tänka tillbaks på tiden då jag var glad och somnade med ett leende och allt det där, och då fick jag mig ju såklart bara att sakna en massa istället. Så ikväll är en gråtkväll, men det är oftast de nätterna man sover som bäst! Försöker iallafall intala mig det, hehe..
Nu har jag varit ute och gått, kommit in, borstat tänderna och suttit med en ansiktsmask för att rensa mina porer, höhöh. Så ja, hoppas att livet känns lättare imorgon! Iallafall så ska mina kusiner komma så det kommer bli awesome!
Eftersom jag mår dåligt ikväll och laddar upp värsta deppinlägget nu (haha, så är det inte ens deppigt..) så ska jag gottgöra er med fula bilder på moi!
 
En bild i profil! Det var den första. Tar helst inte bilder i profil för att jag inte gillar min näsa, haha...
Har det bra här med min ansiktskräm, heh..
 
 
 
 
OTROLIGT sexiga poser, särskilt den där näst sista. Men nu ska jag faktiskt lägga mig i min mysiga säng med min gosiga nalle och kolla på Awkward. igen. Den serien får mig att må så bra, det är därför jag kan se den om och om och om igen!
Godnatt btw. Sov gott och så!

Inte okej!

Jag hade precis fått på mig all utrustning, redo för ett hårt pass på Sunny, och när jag öppnade dörren så möts jag ju självklart av regn! Så nu har jag satt mig framför tvn med min dator och snott åt mig en rad choklad. Inte okej alls.. Men förhoppningsvis så slutar det regna snart och då ska jag helt klart ut!
 

The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian

Nu sitter jag och ska läsa igen det som jag inte har blivit färdig med i skolan. Nu är det någon bok till engelskan (titel i rubriken). Den är väl ganska rolig och så antar jag, men det är tråkigt att läsa..
Sedan har jag några frågor att läsa igenom till Människans Språk, och sedan ska jag ut och rida förhoppningsvis. Min mamma har ett lite vildare temperament idag så vi får se om hon låter mig gå. Hon har nämligen fått för sig att jag ska städa, och det står inte med på mitt schema idag så vi får se hur det blir med det.
 
 
 
 
Jaa, lite efterblivna bilder på moi.. Emonaglar, emolugg och emoluva. Känner mig mycket positiv och livsälskande idag, hehe.

Tatueringar...?

Godmorgon allihopa! Jag har blivit helt galet i att titta på bilder och låta mig inspireras, så därför (plus att min kamera fortfarande ligger oladdad) så delar jag med mig av sånna bilder hela tiden.
I detta inlägget ska jag bara visa lite bilder på tatueringar. Jag brukar oftast inte gilla tatueringar, men sånna här tatueringar är riktigt snygga!
 
 
Men även små enkla tatueringar kan vara snygga, som denna.
 
 
Okej, det var allt för mig. Hoppas ni har sovit gott och fått ett skönt uppvaknande. Själv vaknade jag av en skrikande mamma.....

RSS 2.0