7 games

Jag har utvecklat ett stort intresse för parelliträning och natural horsemanship den senaste tiden. Vi har även skaffat oss två westernhästar som jag tränar mycket med parelliträning, och jag ska även börja använda mig av teknikerna på Liqueur. Jag tycker att alla borde behandla sina hästar som Pat Parelli.

Jag har kollat runt lite på olika sidor och på youtube efter bra förklaringar för hur man gör när man parellitränar sina hästar. Här är en helt okej video på en kille som kör lite "7 games" med sin häst:
 
 
Musiken suger rätt hårt, men kolla på kontakten mellan häst och människa. Tänk vilken härlig känsla att ha en sån realtion till sin häst!

Sockerchock typ

Nu ska jag bjuda på något helt underbart gulligt.


Bella har fårr världens sötaste valpar. De är hälften japansk spets och hälften pomeranian och de är så sjuukt söta!
De föddes för en vecka sedan typ, och de blir större och större för varje dag.
Jag förstår inte hur de kunde bli så mörka bara, för Bella är ju helt vit och pappan är typ orange/brun.. Men söta är de iallafall.
 
 
Bella är nog världens bästa mamma. Hon passar sina små bebisar hela tiden och slickar dem och matar dem. Önskar att jag också kunde vara hennes lilla valp och skulle få ligga där i korgen och gosa in mig i hennes gosiga päls.
 
 
Vissa bilder blev sämre än andra, men skitsamma.
Nu känner jag mig duktig som har uppdaterat er lite och så, och nu ska jag nog softa lite och så. Så hejdåå!

Morgonté, usch

Usch, nu sitter jag och dricker lite té såhär på morgonkvisten. Inte gott! Jag fick för mig att jag skulle dricka té för att det kanske skulle vara bra för kroppen eller något, men usch asså. Jag förstår mig inte på folk, som typ min syster, som älskar té.. Det smakar ju bara äckelvatten typ.
 
Aa, här får ni en finfin bild utan smink. Heheh.
 
Sedan ska jag försöka tvinga mig själv att ladda över några bilder från min kamera till datorn, för jag har något underbart sött att visa för er!

Min fina snygging

Liqeuer <3

https://cdn3.cdnme.se/3957690/6-3/pic_51572f08ddf2b31fc81d0830.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3957690/6-3/pic_51572f0cddf2b31fc41700a3.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3957690/6-3/pic_51572f13e087c348997b6e21.jpg" class="image">


Skönt pass = SÖMNIG

Jag har inte sovit ordentligt på 3 dagar, så inatt lär jag nog sova sött.
Körde ett sjukt hårt träningspass ikväll och nu när lugnet börjar infinna sig i min kropp känner jag mig extremt sömnig, så nu ska jag natta mig själv och se om jag kan sussa.
 
 
Bilder som Alex tog på mig och Quilis för några dagar sedan.

Härligt!

Idag vaknade jag med sån extrem träningsvärk i benen. Sjuukt skönt, fast samtidigt lite frustrerande. Så fort man har träningsvärk i benen blir man vääldigt medveten om hur många trappor man har hemma..
 
Nu sitter jag och ska äta frukost och sedan så ska jag nog ut och fixa i stallet, rida mina två hästar och så, och sedan ikväll ska jag och mamma åka och kolla på lite hästar och så. Ska bli kul!
 
Jag idag. Frisk och glad!
'
 
Idag ska jag nog bara skritta ut en runda på Liqeuer så att han får slappna av och kanske till och med ha lite kul. Sedan blir det nog lite vanlig ridning på Tequila, eller så blir det bara en skrittrunda för henne mer. Vi får se helt enkelt.
 

Nomnomnom, kakor


RSS 2.0